Smart Business Network

In calitate de companie, aveti flexibilitatea de a colabora cu YUUB sub diverse forme si folosind nenumarate metode de a ajunge la potentialii dumneavoastra clienti. Studiile si cercetarile din ultimii ani ale Universitatii Erasmus au dus la crearea si dezvoltarea unei noi forme de cooperare structurata, numita “Smart Business Network” (SBN). In structura SBN exista mai multe companii ce lucreaza exclusiv intr-o retea, cu scopul de a se ajuta reciproc sa atinga obiective si teluri comune, precum și de a introduce pe piata un brand nou şi inovator.

Proaspat lansata, reteaua YUUB Smart Business a fost gandita ca mediator si co-finantator al:

  • Organizatiei membrilor YUUB (aflata intr-o dezvoltare rapida) si a Clubului YUUB BUZZ ca punct de intalnire, unde, printr-o stransa colaborare ce include si diversele ONG-uri, reprezinta interesele a peste 1 milion de persoane cu dizabilitati sau boli cronice din Olanda, unindu-si fortele intr-o activitate comuna.
  • Pe de alta parte, prin reteaua YUUB Smart Business se adauga valoare comerciala si umana, intr-o manieră fair-play, tuturor companiile furnizoare de bunuri si servicii sau organizatiilor si instiitutiilor de diverse tipuri. Platforma de comunicare interactiva, un spatiu virtual de intalnire, face din YUUB o punte de legatura ce faciliteaza confruntarea cererii cu oferta. Furnizorii de produse si servicii trebuie sa realizeze ca a cunoaste inseamna a detine puterea pe piata.

 

Obiectivele YSBN

Principalul obiectiv al YSBN este sa faca cunoscuta in intreaga lume reteaua de Smart Business dedicata oamenilor cu nevoi speciale, prin:

  • dezvoltarea unei structuri de cooperare numita YUUB SMART BUSINESS NETWORK, care sa functioneze ca o punte de legatura atat intre membri individuali, cat si intre nenumaratele organizatii non profit care protejeaza in mod special interesele persoanelor cu dizabilitati;
  • alte produse si servicii comerciale din interiorul sau exteriorul acestei industrii. Clubul YUUB BUZZ va functiona sub forma unei unelte de social media si va interactiona cu publicul pentru a sprijini imbunatatirea pozitiei persoanelor cu dizabilitati ca si consumatori sau angajati in societatea contemporana.
  • suport financiar si facilitati din partea organizatiilor non-profit precum fundatii, asociatii, organizatii militante si ONG – prin modelul veniturilor partajate, bazat pe o taxa pentru participare (care se aplica si membrilor YUUB).

Prin intermediul „uneltelor” online, a clubului YUUB BUZZ si a Platformei YUUB, intreaga comunitate este conectata direct la evenimente de actualitate, noutati relevante, informatii specifice, impartasirea de experiente, informatii si posibile solutii practice referitoare la toate aspectele vietii cotidiene a persoanelor cu handicap.

Un grup sau un utilizator individual al clubului YUUB BUZZ, conectat la celelalte retele de social media, va fi introdus in spatiul unde membrii si partenerii YSBN posteaza informatii si noutati relevante, activitati si progrese inregistrate de YSBN si multi alti furnizori de produse si servicii.

YSBN organizeaza sau faciliteaza organizarea de evenimente si expozitii, cu mijloace proprii sau in calitate de partener de proiect. Stimuland fidelizarea membrilor YUUB, al caror numar este in continua crestere, organizatia noastra ofera atentie speciala insotitorilor persoanelor cu dizabilitati si voluntarilor, prin intermediul magazinului online YUUB WEBSHOP si ale programelor de fidelizare YUUB si YUUB CARD.

Mai mult, in colaborare cu partenerii nostri, am dezvoltat servicii si produse sub marca YUUB. Astfel, oferim servicii de marketing si consiliere in vanzari companiilor din reteaua YSBN.

YSBN realizeaza campanii de marketing cu target specific si ofera produse si servicii precum:

  • impartasirea de informatii/experiente/contacte ale membrilor YUUB – experti in vanzarea de pachete corporate
  • organizatii non-profit pentru atragerea de noi parteneri si furnizori pentru magazinul online YUUB,
  • utilizarea la nivel intern/extern a inovativelor instrumente de marketing online si consiliere specializata in domeniu,
  • facilitarea legaturii cu membri/initiati care pot oferi chiar si suport offline (prin intermediul organizatiei-sora BUZZketier) pentru a colabora in proiecte care sa includa evenimente, inscrieri noi in clubul YUUB BUZZ… si multe altele.

Comentează