Training marketing online

Ionuţ Munteanu va derula o serie de traininguri dedicate persoanele cu dizabilităţi!

 

Au trecut deja mai bine de două luni de când YUUB Network (Your Ultimate Unlimited Bridge) şi-a început aventura în România.

 
Drumul pe care îl are de parcurs nu este nici drept si nici usor, dar iată că, în doar două luni şi jumătate de activitate, tot mai multe personalităţi, specialişti în domeniul IT, consultanţi bancari, asistenţi sociali şi mulţi, foarte mulţi oameni cu dizabilităţi, s-au oferit să dea o mână de ajutor la dezvoltarea acestui concept.

 
Printre aceştia se numără Ionuţ Munteanu, specialist în marketing online bazat pe performanţă şi unul dintre cei mai activi membrii ai comunităţii online în domeniul de Pay-Per-Click Marketing din România.

 

Co-iniţiator al evenimentului Lumea SEO PPC si vicepreşedinte al asociaţiei SEMRo, Ionuţ Munteanu a fost interesat încă de la bun început de proiectul YUUB.

 
După o serie de întâlniri şi discuţii cu omul de afaceri Kees van der Eijk – părintele fondator al YUUB – s-a născut ideea de a oferi persoanelor cu dizabilităţi o serie de traininguri şi cursuri specializate.

 
De formaţie psiholog şi sociolog, Ionuţ Munteanu este trainer certificat CNFPA si co-fondator al proiectului www.scoaladeinternet.ro.

 
Astfel, colaborarea cu YUUB a venit în mod natural, Ionuţ oferindu-se să îi ajute pe oamenii cu dizabilităţi, pe cei care au o pasiune pentru internet, pentru comunităţile online sau pur şi simplu, pe cei care îşi doresc să se angajeze şi să lucreze.

 
Prin metoda sa, el reuşeşte să îşi atragă oamenii de calitate în jur şi să pună accentul pe cel mai importanta aspect – orice persoană cu dizabilităţi îşi poate atinge visurile.

 
Dacă vă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre Ionuţ Munteanu şi seria de traininguri, urmăriţi-ne activitatea şi contactaţi-ne prin intermediul www.yuub.ro.

Comentează