Suport online

SERVICII ONLINE YUUB

YUUB si YSBN ofera diverse servicii si produse pentru o mai buna pozitionare on-line si pentru a realiza o comunicare relevanta cu grupul tinta de “persoane cu nevoi speciale”. Marea majoritate a angajatilor YUUB fac parte, de asemenea, din grupul tinta sau au o experienta personala relevanta legata de persoanele cu handicap, cum ar fi ingrijitorii sau voluntarii implicati. Pana la urma, cine poate comunica mai bine cu publicul decat ei?

Fiecare companie are propriul ”brand story” pe care il utilizeaza ca sa poata comunica cu publicul nostru tinta si sa se asigure ca aceasta este auzita si ca ramane relevanta pentru o perioada insemnata de timp.

CUM?
Prin viziune si strategie, dar in principal, prin transferul de cunostinte si cooperare. Echipa noastra va oferi intotdeauna cunostintele necesare si va indruma clientii in stabilirea strategiei globale de dezvoltare a unei pozitii online superioare. Este deosebit de placut sa punem in aplicare, alaturi de compania respectiva si de propria echipa, o strategie online si mass-media care sa atinga toate categoriile de clienti si grupurile-tinta YUUB.

Preturile sunt oferite la cerere, iar tarifele sunt extrem de bune, in mare parte datorita activitatii maxime a grupului-tinta, care de multe ori, functioneaza in perfecta concordanta  cu orientarea profesională a clientilor.