Suport offline

SERVICII YUUB OFFLINE

Prin organizatia-sora BUZZketier, compania are acces la oamenii din grupul-tinta YUUB, care si-au ales optiunile in ceea ce priveste activitatile pe care le vor desfasura alaturi de YUUB, ca voluntari sau ca angajati platiti in mod direct, sau prin partenerii YUUB de afaceri.

YUUB stie ce isi doresc, dar nu pot realiza, aceste persoane. Asistenti personali alocati companiilor / organizatiilor care achizitioneaza pachete YUUB CSR lucreaza cu ei in mod direct, in asa fel incat aceste costuri sa fie recuperate cat mai repede posibil.

Dar se pot efectua si multe alte sarcini offline, cum ar fi asistenta cu burse de studii sau alte tipuri de sprijin promotional, de la ocuparea posturilor de „help desk” pana la activitati de back office. In plus, printre altele, obiectivul nostru este de a-i ajuta pe BUZZketierii din grupul-tinta, care vor fi instruiti, vor fi trimisi la traininguri si la cursuri de dezvoltare personala, alaturi de partenerii nostrii, YUUB jucând un rol extraordinar în acest proces.

Preturile, la cerere!