Expert TEAM

Point Consulting – Excelenta in servicii de consultanta in HR

POINT Consulting este YUUB!

 
POINT Consulting se detaseaza de tot ceea ce exista deja pe piata din punct de vedere al consultantei in HR, prin flexibilitate, prin efortul si profesionalismul cu care livreaza servicii de cea mai buna calitate si printr-o maxima proptitudine in ceea ce priveste nevoile clientilor (firme sau companii multinationale) si ale angajatilor.
 
Compania Point Consulting se ofera, in calitate de partener YUUB (Your Ultimate Unlimited Bridge) sa vina in intampinarea companiilor ce decid sa anagajeze persoane cu dizbilitati, in procesul de selectie, recrutare, payroll si administrare de personal, precum si unitatilor protejate de sub umbrela YUUB cu servicii de consultanta in domeniul resurselor umane.
 
POINT Consulting isi doreste sa creeze relatii de lunga durata intre angajatori si angajati, sa fie un deschizator de drumuri in ceea ce priveste sectorul persoanelor cu dizabilitati si sa atinga un nivel maxim de eficienta, care sa asigure clientilor o optima gestionare a resurselor umane.
 

CE REPREZINTĂ POINT Consulting?

 
Compania POINT Consulting reprezinta un nou standard de excelenta in ceea ce priveste serviciile de administrare personal, salarizare, recrutare personalizata si de management al resurselor umane. In ziua de astazi, resursa umana este capitalul cel mai de pret pentru orice companie sau firma de pe piata. Reusind sa imbine cu succes tehnicile de evaluare a personalului cu stilul ireprosabil de comunicare, POINT Consulting reprezintă oportunitatea de a primi asistenţă şi suport bazate pe ani de experienţă si lucru in domenii variate. Clientii isi doresc sa colaboreze cu specialistii de la Point Consulting in special datorita soluţiilor optime pe care acestia le identifica pentru satisfacerea necesităţilor in ceea ce priveste serviciile de resurse umane. Desigur, a detine controlul si a deveni tot mai eficient in dezvoltarea afacerii reprezinta teluri pe care, atat clientii unei companii cat si angajatii care primesc consultanta, le doresc si le asteapta cu mare interes. De aceea, Point Consulting si-a dedicat energia si entuziasmul spre crearea unor servicii unice de consultanta, care vor maximiza profitul oricarei companii, indiferent de profil sau de numarul de angajati.