Expert TEAM

Nanochem, firma cu cea mai cautata tehnologie in domeniul pardoselei si vopselurilor!

Nanochem este YUUB!

 

Atunci cand esti interesat de o solutie optima pentru a reamenaja casa, firma, sau pentru a castiga un client important in companie, te gandesti mai intai la avantajele pe care le prezinta un anumit produs sau o anume strategie, cantaresti bine toate variantele si abia apoi demarezi lucrarea.

 

Dar ce ai spune daca, pe langa avantajul durabilitatii, confortului si eficientei, un produs ti-ar oferi si siguranta protejarii mediului inconjurator? Aceasta este alternativa pe care firma Nanochem o ofera, prin produsele folosite, metodele de aplicare a substantelor si protectia mediului, pe o piata dinamica si in continua formare, ca cea din Romania.

 

Conceptul Nanochem nu este doar o simpla idee, ci poate fi considerat un ideal – acela de a veni in intampinarea trendului de protejare a mediul inconjurator si a promova afacerile „verzi”. Creat din dorinta de a oferi cele mai bune produse din domeniul pardoselei si vopselurilor in Romania, Nanochem a acumulat o experienta vasta, care insumeaza mai bine de 17 ani de cercetare in chimie industriala si in sistemele de acoperiri de protectie. Firma si-a propus, ca target suprem, inlocuirea, atat in Romania, cat si in tarile invecinate, a tuturor produselor daunatoare mediului, realizand acest lucru prin “tehnologia verde” si la costuri accesibile.

 

 

De-a lungul timpului, au aparut nenumarate provocari pentru Nanochem, o firma care se „incapataneaza” sa promoveze solutii optime pentru protejarea mediului. De la simpla intrebare – „Oare furnizorii pot face fata la o asemenea cerere?” pana la situatia de a educa piata in legatura cu tehnologiile de protejare a mediului inconjurator, Nanochem a facut munca de pionierat intr-o perioada dificila, dar intr-un domeniu fascinant. Pe masura ce tehnologia a devenit din ce in ce mai usor de aplicat, echipa din spatele succesului firmei Nanochem a ajuns sa fie perceputa drept cea mai buna echipa de pe piata de acoperiri de protectie din Romania. Fiecare membru al “familiei Nanochem” iubeste ceea ce face, pasiunea pentru meserie fiind un  criteriu hotarator de angajare, astfel incat toti clientii sa poata solicita cu incredere, sfaturile si indemnurile echipei.

 

Pe langa avantajul de a importa cele mai durabile si ecologice produse, firma s-a specializat in gasirea de solutii tehnice si mai ales economice la oricare problema legata de produse similare. S-au realizat investitii masive in laboratoare de analize si spatii special amenajate pentru teste. Serviciile Nanochem sunt si vor fi mereu un motiv pentru care clientii vor alege acest brand! Respectul fata de ceea ce isi doreste un client dintr-o relatie de  afaceri echitabila, provine mai ales din dorinta firmei de a depasi simpla satisfacere a nevoilor clientilor sai. Nanochem este implicata intr-o campanie solida de CSR,  doneaza regulat bani pentru diverse asociatii si fundatii iar din vara acestui an, s-a implicat activ in tot ceea ce inseamna activitatile Asociatiei YUUB Romania. Mergand pe acelasi drum si avand aceleasi conceptii sanatoase despre viata si despre lumea persoanelor cu dizabilitati ca si YUUB, Nanochem  a depasit asteptarile celor din jur, devenind o firma de incredere pentru toti partenerii si sustinatorii sai.

 

Nanochem, iti multumim ca esti YUUB!