Expert TEAM

Gabriela Rosca, iti multumim ca esti YUUB!

 
Cand am intalnit-o prima data pe Gabriela Rosca, mi-am dat seama ca oamenii veseli, spontani si optimisti raspandesc in jurul lor o energie pozitiva si o stare de bine molipsitoare, care te indeamna sa crezi ca totul este posibil. Asa a fost si cu ea – toata numai un zambet, cu o strangere ferma de mana si un pas alert, m-a facut sa-mi dau seama inca din primele minute ca voi avea de-a face cu cineva cu totul special.
 
Absolventa de studii juridice, Gabriela a inceput sa practice si sa se specializeze in domeniul resurselor umane, inca din anul 1997. Pe parcurs, a invatat ca lucrul cu oamenii reprezinta cea mai frumoasa indeletnicire si, in acelasi timp, cea mai mare provocare. Are o incredere de nezdruncinat in persoanele din jurul sau, fie ei membrii familiei sau ai firmei, insa, mai presus de toate, Gabriela pretuieste respectul si loialitatea.
 
Ce spun prietenii sai despre ea? Pe langa faptul ca este de o punctualitate rar intalnita, am aflat ca prietenii Gabrielei se considera norocosi ca o cunosc, mai ales datorita implicarii in tot ceea ce face, de la campanii umanitare la activitatile din domeniul resurselor umane. Niciodata nu a fost genul de persoana care sa-si incalce promisiunile, dimpotriva, prefera sa ofere mai mult decat sa primeasca, sa se dedice cu tot sufletul proiectelor pe care le porneste. Atat prietenii cat si clientii simt acest lucru.
 
Insa ce ofera ea clientilor, din perspectiva resurselor umane? Gabriela pune mare pret pe fidelizare, iar asta se vede in zecile de scrisori de multumire si recomandare pe care i le ofera clientii, fara ca ea sa le solicite. Peste 80% din contractele ei au fost obtinute in urma recomandarilor. Calitatea sa de expert nu este data doar de experienta practica, ci si de cursurile urmate in domeniul Managementului Resurselor Umane, Managementului Financiar, Managementului General si de Formare.
 
Ajungand sa o cunosc si sa stau de vorba cu ea, am putut aprecia cu atat mai mult sinceritatea si felul sau direct de a privi lucrurile. Gabriela Rosca este genul de persoana extrem de dinamica si dornica sa duca fiecare proiect la bun sfarsit, indiferent de cat de greu i-ar fi. Practicand in mod curent business networking-ul, i-a invatat si pe cei din jur sa ofere mai mult inainte de a solicita ceva in schimb. Ea este un OM care se implica in campanii de voluntariat, care ii atrage pe ceilalti in jurul sau si care daruieste cu tot sufletul, inca din prima clipa!
 
Gabriela Rosca este YUUB!