Expert Team

In managementul propriu, precum si in diferite proiecte implicate, exista foarte multe cunostinte, experienta relevanta si acces in aproape toate segmentele vietii persoanelor cu dizabilitati. Viata de zi cu zi a unei persoane cu un handicap, cu o boala cronica sau alte probleme similare reprezinta un cumul de informatii, acestea fiind disponibile atat la nivel national, cat si international, prin intermediul YUUB.

Acesti experti sunt principalii responsabili de organizarea interna si de proiectele externe, dar sunt si cei mai in masura sa se ocupe de probleme mai complexe cum ar fi internationalizarea informatiei si promovarea globala a brandului.

Preturile la cerere!

 
 

Experti YUUB

 

Adelina Cirstea

Adelina Cirstea


Auzisem numele ei in diverse cercuri ale oamenilor de afaceri din Bucuresti. Se vorbea cu respect si cu o imensa admiratie despre aceasta doamna a Business Networking-ului romanesc, insa momentul in care am cunoscut-o a fost, cu adevarat, un moment special.
 
Citeste mai mult

Gabriela Rosca

Gabriela Rosca


Cand am intalnit-o prima data pe Gabriela Rosca, mi-am dat seama ca oamenii veseli, spontani si optimisti raspandesc in jurul lor o energie pozitiva si o stare de bine molipsitoare, care te indeamna sa crezi ca totul este posibil.
 
Citeste mai mult

Point Consulting

Point Consulting


POINT Consulting se detaseaza de tot ceea ce exista deja pe piata din punct de vedere al consultantei in HR, prin flexibilitate, prin efortul si profesionalismul cu care livreaza servicii de cea mai buna calitate si printr-o maxima proptitudine in ceea ce priveste nevoile clientilor (firme sau companii multinationale) si ale angajatilor.
 
Citeste mai mult

Nanochem

Nanochem


Conceptul Nanochem nu este doar o simpla idee, ci poate fi considerat un ideal – acela de a veni in intampinarea trendului de protejare a mediul inconjurator si a promova afacerile „verzi”.
 
Citeste mai mult