Angajator YUUB

Cand ai vazut ultima data un angajator zambind fericit?

 

Afla ce inseamna sa fii angajator YUUB

 
 

Cand ai vazut ultima data un angajator zambind fericit cand strange mana unui candidat? Si nu vorbesc despre un zambet strict profesional, ci unul de implinire.
 
Ciudat nu-i asa??
Mie mi s-a intamplat saptamana aceasta.
Totul a pornit de la un mesaj sosit pe site-ul nostru prin care eram rugati sa sunam urgent la un numar de telefon. La capatul celalat al firului, o voce ferma si in acelasi timp foarte amabila, ne spune: “Buna ziua, ma numesc M.S. si ma chinui de o saptamana sa angajez 2 persoane cu dizbilitati pentru firma mea. Dar sa fim intelesi….eu CHIAR imi doresc sa ii angajez, adica sa le dau de lucru… Ma tot plimba unii de la o asociatie la alta si nu gsesc un candidat cu profilul cerut de mine”.
 
Cautand printre mesajele primite pe site, de la tineri care isi cauta un loc de munca si pe care ii triasem initial, in functie de locatie si abilitati, am gasit candidatul ideal si am stabilit o intalnire intre cei doi.
 
Cum a fost intalnirea dintre ei ?
Am recrutat in ultimii ani atat in Romania, cat si in strainanate, dar acesta imagine nu mi-o voi sterge din memorie niciodata:
o ora de discutii despre proiectul online ce urma sa demareze, detalii tehnice, strategii si obiective de atins, cea mai clara analiza SWOT ce mi-a fost dat sa o aud de la un candidat pus in fata unui proiect nou, multa veselie si fericire pe fata angajatorului. In ochi i se citea bucuria ca, in fine, gasise un candidat cu o atitudine pozitiva asupra muncii si motivat si de altceva in afara de salariu.
 
Asta inseamna as fii angajator YUUB!
Succes va doresc si sper sa va conving, stimate Domnule M.S., sa ne permiteti sa va dezvaluim identitatea si sa continuam aceasta poveste cu detalii si informatii ulterioare despre derularea proiectului.