Beneficii pentru toti

• Initial, “piata locala” este pre-investigata, cu toate informatiile disponibile la nivel public, in cazul Romaniei s-au utilizat datele si informatiile preluate din: rapoartele ANED, ANPH si FDSC si comparate fata de „STANDARDELE YUUB” din Olanda.

• In continuare am avut o perspectiva mai practica privind activitatile mai multor ONG-uri distincte din Romania: Motivation Romania, Chance for Life, Asociatia IHTIS si altele.

• Am investigat noi insine care au fost resursele financiare pentru acest gen de proiecte / fundatii / asociatii: ce societati comerciale sunt deja active in domeniul responsabilitatii sociale corporative (CSR).

• Am verificat, in reteaua internationala YUUB, in special in cadrul societatilor comerciale, posibilitatea de a atrage potentialii clienti si a-i face sa investeasca o suma de bani intr-un proiect de  CSR in Romania.

• Am realizat aproximativ 20 de interviuri, in profunzime, cu o parte din contactele noastre foarte importante in domeniul persoanelor cu handicap din Romania, fiind interesati in special de rezultatele acestora de pana acum, prin intermediul datelor si informatiilor pe care ei le-au adunat intr-un timp relativ scurt.

• Am calculat costurile minime in ceea ce priveste organizarea, promovarea si achizitiile pentru dezvoltarea ulterioara in Romania, folosind experienta noastra olandeza si le-am transpus in standardele romanesti, estimand cheltuielile si profitul pentru urmatorul an.

 

Beneficii angajator YUUUB

Beneficii angajator YUUUB


Cand ai vazut ultima data un angajator zambind fericit cand strange mana unui candidat? Si nu vorbesc despre un zambet strict profesional, ci unul de implinire.

Citeste mai mult

Angajatorii de TOP din weekend

Angajatorii de TOP din weekend


Asa cum va promiteam zilele trecute, revin cu cateva informatii referitoare la Targul “Angajatorilor de Top”, care a a vut loc in acest weekend la Sala Palatului.

Citeste mai mult

Legea asistentei sociale

Legea asistentei sociale


V-ati pus vreodata intrebarea “cine are grija de viitorul nostru?” sau “cum trec legile in parlament, si cine decide pentru noi?” ?

Citeste mai mult