Proiecte de succes

Din exemplele clare ale familiei lui Kees van der Eijk, de pe website-ul  www.Toegankelijk.com, (unde membri isi prezinta situatiile personale) si cooperarea in proiecte comune organizate de YUUB, exista deja continut suficient pentru a fi prezentat vizitatorilor si mai ales membrilor clubului YUUB BUZZ, pentru ca acestia sa inteleaga ca persoanele cu dizabilitati pot fi ajutate in mai multe moduri decat si-ar putea imagina cineva.

In acelasi timp, intreaga munca de cercetare efectuata in randul membrilor nostri, mai ales in perioada 2008-2009, a scos in evidenta valoarea acestui  tip de schimb de cunostinte si experiente practice, rezultand astfel un element important pentru aducerea laolalta si mentinerea unei comunitati unite. Totusi, organizarea si punerea in practica a acestor actualizari nu este deloc usoara. Pentru multi dintre membrii nostri, sprijinirea noilor proiecte a fost/si va continua sa fie o activitate interesanta. Vom utiliza ambele noastre website-uri (.nl si .ro) pentru a face publice cat mai multe exemple de proiecte (si rezultatele lor) ce au vizat aspecte ale vietii de zi cu zi ale persoanelor cu diverse forme de handicap. Detalii puteti gasi la Despre YUUB/ Proiecte deja realizate.

O privire de ansamblu asupra (rezultatelor) proiectelor derulate pana in prezent de YUUB si/sau de fondatorul acestuia, Kees van der Eijk:

MY PAGE:

S-a dovedit ( fara sa ne surprinda!!) ca diferentele intre membrii grupului tinta sunt intr-adevar uriase, astfel ca trebuie sa ne asiguram ca fiecare membru poate sa isi creeze propria pagina in clubul YUUB BUZZ. Rezultatele interviurilor vor fi traduse pas cu pas in formula noastra unica.