Oameni si Filozofie

O scurta istorie YUUB

 
Kees van der Eijk, fondatorul si sursa de inspiratie a aceastei miscari, un om de afaceri activ in domeniul financiar, investitor, cu cunostinte, contacte proprii si mai ales multa experienta in lucrul cu persoanele cu dizabilitati, a pus bazele visului sau cel mai de pret, crearea YUUB Olanda.
 
Citeste mai mult
 
 

Oamenii YUUB

 

Adelina Cirstea

Adelina Cirstea


Auzisem numele ei in diverse cercuri ale oamenilor de afaceri din Bucuresti. Se vorbea cu respect si cu o imensa admiratie despre aceasta doamna a Business Networking-ului romanesc, insa momentul in care am cunoscut-o a fost, cu adevarat, un moment special.
 
Citeste mai mult

Gabriela Rosca

Gabriela Rosca


Cand am intalnit-o prima data pe Gabriela Rosca, mi-am dat seama ca oamenii veseli, spontani si optimisti raspandesc in jurul lor o energie pozitiva si o stare de bine molipsitoare, care te indeamna sa crezi ca totul este posibil.
 
Citeste mai mult

Point Consulting

Point Consulting


POINT Consulting se detaseaza de tot ceea ce exista deja pe piata din punct de vedere al consultantei in HR, prin flexibilitate, prin efortul si profesionalismul cu care livreaza servicii de cea mai buna calitate si printr-o maxima proptitudine in ceea ce priveste nevoile clientilor (firme sau companii multinationale) si ale angajatilor.
 
Citeste mai mult