Declaratia YUUB

YUUB inseamna „Your Ultimate Unlimited Bridge” si este conceptul care se adreseaza in special persoanelor cu o limitare, o boala cronica, o dizabilitate si pune accent pe mediul  inconjurator al acestora. YUUB contribuie deja la emanciparea si participarea sociala a oamenilor cu nevoi speciale in viata si evenimentele comunitatii. Construind punti de legatura intre cerere si oferta, intre oameni cu si fara dizabilitati, YUUB va ajuta treptat la crearea unei societati tolerante. Scopul final al acestei organizatii il reprezinta facilitarea accesului pe piata muncii, cat si integrarea  persoanelor cu dizabilitati in sectorul consumatorilor.

YUUB a reusit ca, in parteneriat cu mai multe fundatii, asociatii, fonduri si organizatii, sa atraga un public de peste 1 milion de oameni si isi propune pentru finele anului 2011 sa atraga alti peste 100.000 de membri. YUUB este organizatia care informeaza, inspira si ofera consiliere, inclusiv prin intermediul intalnirilor interactive pe Internet, facilitate de catre YUUB BUZZ CLUB! Echipa noastra web publica in mod constant articole interesante si de actualitate in revista si in Clubul YUUB BUZZ on-line. De asemenea, YUUB este un participant activ la evenimente de interes national prin platforma „Events” si prin intermediul utilizarii voluntarilor nostri. Evenimentele ”Ziua KPN – patinaj cu prietenii”, ”Turneul Prietenilor” si ”Fondul Sportiv pentru dizabilitati”, realizate de-a lungul anului 2011, sunt exemple extraordinare de colaborare cu diversi parteneri de proiecte YUUB.

In curand vor fi introduse doua elemente noi in gama de servicii pe care o ofera organizatia noastra – un Webshop YUUB privat si un YUUB Card personalizat. Prin aceasta metoda se pot obtine reduceri mari de grup, precum si alte beneficii, atat la cumparaturi online (achizitii de branduri renumite) cat si la numeroase magazine din cadrul marilor centre de shopping si mall-uri. Avand module suplimentare, cum ar fi inovativele „YUUB Work” si „YUUB Money”, grupul tinta are un avantaj imens in utilizarea individuala a funcțiile de “Dezvoltare Umana și Financiara”.

Responsabilitatea sociala corporativa (CSR) este cu siguranta, mult mai mult decat o tendinta sau o moda. Este un concept care se desfasoara pe termen lung, iar acest lucru necesita ca fiecare companie publica sa se angajeze sa-si asume responsabilitatea, deoarece suntem mai multi ca oricand si consumam resurse cu o repeziciune tot mai mare. Cand o companie isi asuma politica de CSR, aceasta preia responsabilitatea personala pentru efectele afacerii asupra oamenilor, mediului inconjurator si gestionarea acestuia. Cu fiecare alegere, companiile urmaresc un echilibru intre asa-numitele 3 P: populatia, planeta si profitul.

Campaniile CSR vor avea un impact direct asupra intregii afaceri, vor fi incorporate in toate planurile de afaceri si vor crea o imagine cu totul noua firmei pe care o reprezentati. Pentru fiecare alegere si decizie luata, compania incearca sa adauge elemente valoroase din punct de vedere economic, ecologic și în special social. CSR, prin urmare, nu inseamna finalizarea proiectelor, ci un proces continuu. Obiectivele pe care fiecare companie le stabileste în ceea ce priveste politica CSR se schimba de asemenea in timp, influentata de directia spre care merge conducerea firmei. Orice companie sau organizatie poate acum sa incheie un parteneriat CSR YUUB – un Abonament Corporate de 1 an de zile, foarte convenabil pentru  companiile si organizatiile din Romania. Compania va fi in registrul nostru de CSR, iar colaborarea noastra va include, de asemenea, o echipa web competenta, apartinand brandului YUUB. Aceasta echipa, alaturi de membrii companiei, va produce articole cu continut branded, ce vor fi publicate pe toate canalele de comunicare YUUB, ideale pentru uz personal, dar si pe site-ul dvs.

 

Comentează