Voluntari și îngrijitori

YUUB network incurajeaza implicarea in proiect a unui numar cat mai mare de voluntari. Acestia, impreuna cu ingrijitorii persoanelor cu dizabilitati pot contribui la cresterea spiritului civic, educarea oamenilor cu privire la persoanele cu handicap si promovarea unei societati tolerante si deschise, unde se respecta drepturile cetatenilor.
Voluntarii pot veni din orice mediu, iar accentul se va pune pe tineri ( liceeni si studenti) interesati de activitati de voluntariat, precum si educatori, invatatori, profesori, sau asistenti medicali.
Voluntarii implicati in proiectele desfasurate de YUUB pot beneficia de experiente de invatare unice, vor descoperi o comunitate unde si ei, la randul lor, se pot dezvolta, vor avea diverse oportunitati si vor fi apreciati pentru implicarea lor.
YUUB vrea sa exercite un impact pozitiv asupra societatii prin intermediul tuturor celor implicati. Lucrand impreuna pentru un tel comun, putem contribui la schimbare, luand atitudine, sustinand respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, si luptand pentru crearea unui mediu in care acestia sa se dezvolte si sa traiasca armonios.
Implicarea in proiectele YUUB in vederea sprijinirii persoanelor cu dizabilitati si promovarea acestora catre prieteni si cunostiinte este o metoda simpla si frumoasa de a contribui la imbunatatirea vietii acestor persoane.
Implica-te si tu ! Contacteaza-ne la…si afla cum poti contribui la o societate mai buna !
Vrei sa contribui la schimbare ? Contacteaza-ne pe../la… si afla cum te poti implica !