Donații și susținători

Companii, institutii, asociatii non-profit dar si persoanele fizice interesate pot sustine proiectele YUUB.

Beneficii

  • Prin implicarea in activitati de CSR dedicate persoanelor cu dizabilitati, companiile pot contribui la imbunatatirea vietii  acestora, accesul acestora la educatie si locuri de munca. In acelasi timp, acestea isi pot creste capitalul de imagine, prin asocierea cu o organizatie de talie internationala si implicarea in activitati de responsabilitate sociala si pot crea un mediu de lucru valoros prin implicarea angajatilor in activitati care sa ii ajute sa contribuie la dezvoltarea societatii.
  • Deducerea de taxe si impozite

Donatiile in bani vor fi redirectionate catre :

  • Cumpararea de…
  • Organizarea de…
  • Desfasurarea de …

Donatiile in produse (….) pot contribui la :

 

Cum puteti sustine YUUB Romania :

  • · Sprijinirea unui proiect

Puteti deveni partenerul YUUB Romania prin finantarea de proiecte ample, care implica dezvoltarea, in colaborare, a unor servicii socio-educationale ce vor ameliora viata persoanelor cu dizabilitati.

  • Sponsorizari

Conform legii, societatile comerciale pot acorda ca si sponsorizare deductibila o suma, care sa nu depasesca 3‰ din cifra de afacere sau 20% din impozitul pe profit. Aceasta suma, care in mod normal ar ajunge, sub forma de impozit la stat, poate fi redirectionata catre un ONG sau asociatie.

Potrivit art.8 din Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, persoanele fizice sau juridice romane care efectueaza sponsorizari beneficiaza de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, in conditiile legii.

Alege sa sprijini dezvoltarea persoanelor cu dizabilitati si sa contribui la imbunatatirea vietii acestora.

http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Cod_Fiscal_norme.2010.htm#doi

  • Donatii ( bani/produse)

Donatiile oferite de companii din mediul privat, institutii, persoane fizice sau juridice pot ajuta persoanele cu handicap sa beneficieze de programe de reinsertie sociala, programe educationale, programe de ingrijire si asistenta medicala, aparatura medicala necesara si multe altele. Contribuitia fiecaruia poate schimba viata unei persoane cu dizabilitati.