Companii

Institutii publice si companii din sectorul privat pot colabora cu YUUB network atat in diverse proiecte initiate de YUUB sau colaboratori cat si in vederea angajarii persoanelor membre ale YUUB Network.
Potrivit legii 448/2006, Art. 78, persoanele cu handicap pot fi incadrate in munca conform pregatirii lor profesionale si capacitatii de munca, atestate prin certificatul de incadrare in grad de handicap, emis de autoritatile competente. Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au cel putin 50 de angajati, au obligatia de a angaja persoane cu handicap intr-un procent de cel putin 4% din numarul total de angajati.
In acelasi timp, companiile prezente in YUUB Network pot beneficia de oportunitati de pregatire a angajatilor prin intermediul colaboratorilor YUUB. Pot apela la cursuri de pregatire, specializare, traininguri in diferite domenii, in functie de pozitiile pe care au fost angajate persoanele respective, in functie de cerintele departamentelor de resurse umane.
Prin intermediul YUUB, membrii comunitatii pot castiga pregatire, prin traininguri si cursuri de formare profesionala, in servicii precum: online marketing, webdevelopment, support back-office ( inregistrari, completari de formulare etc). Atat companiile private cat si institutii sau ONG-uri pot apela la serviciile oferite de membrii comunitatii YUUB.
Prin donatii si sponsorizari, compania Dvs poate deduce din taxele si impozitele catre stat.
Prin finantarea de proiecte ample, care implica dezvoltarea, in colaborare, a unor servicii socio-educationale ce vor ameliora viata persoanelor cu dizabilitati, sau diverse activitati care vizeaza programe educationale, de reinsertie sociala, samd , compania Dvs isi poate creste capitalul de imagine, prin asocierea cu o organizatie de talie internationala si implicarea in activitati de responsabilitate sociala care sa contribuie la dezvoltarea societatii.