Cui ne adresăm

Grupul țintă

In vederea realizarii unei comunitati YUUB de incredere, care sa vina in sprijinul persoanelor cu nevoi speciale, este necesar sa descoperim ce au si ce le lipseste si cum se descurca in viata de zi cu zi, atat in mediul urban, cat si in sate sau in vacanta, in statiuni montane sau pe litoral.

Află mai mult…

Companii

Institutii publice si companii din sectorul privat pot colabora cu YUUB network atat in diverse proiecte initiate de YUUB sau colaboratori cat si in vederea angajarii persoanelor membre ale YUUB Network. Companiile prezente in YUUB Network pot beneficia de oportunitati de pregatire a angajatilor prin intermediul colaboratorilor YUUB.

Află mai mult…

Voluntari și îngrijitori

Voluntarii implicati in proiectele desfasurate de YUUB pot beneficia de experiente de invatare unice, vor descoperi o comunitate unde si ei, la randul lor, se pot dezvolta, vor avea diverse oportunitati si vor fi apreciati pentru implicarea lor. Afla cum poti contribui la o societate mai buna!

Află mai mult…

Donații și susținători

Companii, institutii, asociatii non-profit dar si persoanele fizice interesate pot sustine proiectele YUUB. Puteti deveni partenerul YUUB Romania prin finantarea de proiecte ample, care implica dezvoltarea, in colaborare, a unor servicii socio-educationale ce vor ameliora viata persoanelor cu dizabilitati.

Află mai mult…