Pachet Beneficii YUUB

O privire de ansamblu asupra produselor si serviciilor pe care YUUB este pregatit si capabil sa le ofere:

Utilizarea practica a unei echipe de experti internationali YUUB, care, impulsionati de catre parintele fondator, Kees van der Eijk, vor creste cota afacerii dumneavoastra, oferindu-va mijloace si solutii cu totul noi pentru aceasta perioada. De asemenea, toate contactele internaţionale va vor ajuta sa va extindeti afacerea pe o piata noua, aproape fara limite.

Aceasta echipa de experti este, de asemenea, sprijinita de catre organizatiile locale din fiecare tara, costurile legate de consultanta specifica sau de gasirea solutiilor pentru astfel de proiecte, fiind suportata exclusiv de catre YUUB. De asemenea, daca alegeti YUUB, veti primi competente distincte cu caracter personal si modele impresionante de colaborari de business.

Datorita specialistilor YUUB la nivel inalt, in mod deosebit pentru sprijinirea trainingurilor de marketing on-line (multimedia), pentru nevoile noastre proprii dar si pentru toti colaboratorii noastri, acest produs de inalta calitate (de la strategia pe care o livram si pana la executare), se diferentiaza de orice produs asemanator de pepiata la ora actuala.  Acest lucru are intotdeauna loc numai cu ajutorul persoanelor din grupurile  noastre tinta!

Datorita faptului ca YUUB are o astfel de relatie cu toti membri proprii, a caror putere de munca va fi disponibila si folosita mereu pentru a evidentia lucrurile pozitive care au loc in societatea din zilele noastre, am dezvoltat o multitudine de posibilitati de suport offline la preturi competitive in toate tipurile de activitati BUZZketeer, iar Asociatia va avea grija de organizarea acestora.

YUUB a combinat posibilitatile firmelor de a castiga valoare si experienta printr-un  parteneriat CSR oferit la preturi imbatabile. Oferim 4 pachete diferite, incepand cu un pachet de doar 750 lei pe an, si mergem gradual, pana la un parteneriat SBN la nivel de 40.000 de lei anual.
Aceste pachete cuprind intotdeauna o strategie de marketing on-line (articole cu continut “branded”), suport offline ( prin intermediul BUZZketeers), responsabilitate sociala corporativa (CSR), un loc in cadrul Registrului YUUB CSR, utilizarea Logo-ului YUUB CSR si, ca un plus la to ce s-a mentionat deja, acces la toate canalele media YUUB. In acest caz, asta inseamna: a deveni  membru YUUB BUZZclub, aderarea la YUUB Clubul Oamenilor de Afaceri si reduceri / avantaje legate de Business-magazinul YUUB.

Pentru aceste companii sau a altor firme si organizatii care cred deja in concept si in puterea pe care o poate exercita YUUB, exista posibilitatea sa va alaturati YUUB ca deschizatori de drum si cu un alt statut in ceea ce priveste colaborarea noastra pe termen lung. In acest caz, va recomandam un parteneriat inteligent alaturi de YUUB Business Network.

 

Mai jos aveti o lista cu pachetele si preturile lor aferente!

Link spre download PDF urmeaza a fi postat!