Companii

Institutii publice si companii din sectorul privat pot colabora cu YUUB network atat in diverse proiecteinitiate de YUUB sau colaboratori cat si in vederea angajarii persoanelor membre ale YUUB Network.

 
 Potrivit legii 448/2006, Art. 78, persoanele cu handicap pot fi incadrate in munca conform pregatirii lorprofesionale si capacitatii de munca, atestate prin certificatul de incadrare in grad de handicap, emis de autoritatile competente.  Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care aucel putin 50 de angajati, au obligatia de a angaja persoane cu handicap intr-un procent de cel putin 4% dinnumarul total de angajati.

 
In acelasi timp, companiile prezente in YUUB Network pot beneficia de oportunitati de pregatire aangajatilor prin intermediul colaboratorilor YUUB. Pot apela la cursuri de pregatire, specializare, traininguriin diferite domenii, in functie de pozitiile pe care au fost angajate persoanele respective, in functie decerintele departamentelor de resurse umane.

 
Prin intermediul YUUB, membrii comunitatii pot castiga pregatire, prin traininguri si cursuri de formareprofesionala, in servicii precum: online marketing, webdevelopment, support back-office ( inregistrari,completari de formulare etc). Atat companiile private cat si institutii sau ONG-uri pot apela la serviciileoferite de membrii comunitatii YUUB.

 
Prin donatii si sponsorizari, compania Dvs poate deduce din taxele si impozitele catre stat.
Prin finantarea de proiecte ample, care implica dezvoltarea, in colaborare, a unor serviciisocio-educationale ce vor ameliora viata persoanelor cu dizabilitati, sau diverse activitati care vizeazaprograme educationale, de reinsertie sociala, samd , compania Dvs isi poate creste capitalul de imagine,prin asocierea cu o organizatie de talie internationala si implicarea in activitati de responsabilitate socialacare sa contribuie la dezvoltarea societatii.

Comentează