Buzzketier

BUZZketier urmareste sa faciliteze accesul persoanelor cu dizabilitati la oportunitati de angajare, in functie de talentul acestora, experienta, pregatirea si orientarea profesionala. Acestea vor activa in cadrul comunitatii YUUB mai intai ca voluntari avand posibilitatea de a isi largi reteaua de cunostiinte si de a-si gasi un loc de munca bine platit, unde drepturile lor vor fi respectate si vor fi tratati de la egal la egal. Comunitatea YUUB garanteaza includerea acestor persoane in activitati dinamice, in concordanta cu interesele, cunostiintele si experienta lor. Ne dorim sa devenim un mediu inspirational si motivational, unde participantii sa fie apreciati pentru implicarea lor activa.

 

BUZZketier YUUBUZZ Foundation va fi un nou loc de intalnire intre persoanele din comunitate si membrii sectorului privat, sau alte institutii si le va oferi acestora accesul la proiecte si activitati in diverse domenii. Oportunitatile de dezvoltare personala si profesionala vor fi facilitate in cadrul platformei tocmai oferind posibilitatea interactiunii dintre cele doua medii.

 

Cum functioneaza mai exact aceasta platforma?
BUZZketier primeste numeroase cereri si propuneri atat din partea partenerilor directi cat si din partea altor contacte din diferite domenii. Prioritare vor fi activitatile axate pe “Travel & Leisure”, insa primim deja si alte propuneri ce vizeaza alte domenii de activitate.

 

Ne asteptam ca persoanele implicate sa dea dovada de motivatie, implicare activa si dedicare pentru activitatile in care se vor angaja. Membrii comunitatii vor beneficia de programe de training si pregatire, programe speciale impartite pe diferite criterii in functie de nevoile lor.

 

Ii incurajam pe toti cei implicati sa “duca vestea”! Cu cat ni se vor alatura mai multi oameni cu atat mai usor vom putea construi impreuna un mediu propice de lucru si dezvoltare armonioasa, vom deveni mai puternici si vom putea diversifica activitatile si domeniile in care ne vom implica.